divendres, 9 de març del 2012

LES PARTS DE LES FLORS

DESPRÉS DE MOLTS DIES TREBALLANT LES PARTS DE LES FLORS, ARA JA SABEM BEN BÉ QUINES SÓN I LES SEVES FUNCIONS I TOT GRÀCIES A LES ACTIVITATS D'EXPERIMENTACIÓ, MANIPULACIÓ I CREATIVES.... JA VEUREU!!!

VAM COMENÇAR PER LES ARRELS LES QUALS SERVEIXEN PER ABSORVIR L'AIGUA I LES SALS MINERALS (VITAMINES), ENS VAM CONVERTIR EN ARRELS DURANT UNS MINUTS I VAM ABSORVIR AIGUA (COM QUAN BEMBEM AMB PALLETA) I TAMBÉ HO VAM VEURE MOLT CLAR AMB LES ESPONGES, COM ABSORVEIXEN!...


LA TIJA TRANSPORTA TOTA AQUESTA AIGUA I LES VITAMINES PER TOTA LA FLOR... NOSALTRES L'HEM AJUDAT A TRANPORTAR AQUESTA MIQUETA D'AIGUA FINS ELS PÈTALS!

SABÍEU QUE LES FLORS RESPIREN PER LES FULLES!? COM VEUREU NOSALTRES HEM FET FULLES DE CARTRÓ AMB MOLTS FORATS AL MIG! AMB UN SECADOR ENS TIRÀVEM AIRE A LA CARA A VEURE SI A TRAVÉS DE LA FULLA AQUEST PASSAVA... I SIIII! LES NOSTRES FULLES RESPIREN!! JAJA
ELS PÈTALS DE LES FLORS PODEN SER DE MOLTS COLORS, PER AIXÒ SÓN TANT MAQUES I ENS AGRADEN TANT! IGUAL QUE ELS PETITS INSECTES A QUI ELS ATRAU TOTES AQUESTES GAMES DE MAGNÍFICS COLORS! NOSALTRES HO HEM REPRESENTAT JUNT AMB LA MÚSICA DE VIVALDI (LA PRIMAVERA). ALGUNS ENS HEM CONVERTIT EN FLORS DE DIFERENTS COLORS I ELS ALTRES EREM INSECTES QUE VOLAVEM MENTRE LA MÚSICA SONAVA, QUAN AQUESTA PARAVA HAVÍEM DE TRIAR UNA FLOR QUE ENS AGRADÉS! QUE DIVERTIT AIXÒ DE VOLAR I IMAGINAR!I ENTRE TOTES AQUESTES ACTIVITATS TAMBÉ HEM FET ALGUNA MOLT MACA DE PLÀSTICA. HEM FET LES NOSTRES FLORS AMB AMPOLLES DE PLÀSTIC. ESTAN QUEDANT MOLT MAQUES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada